‘Ik had het niet erg gevonden als Ten Hag naar Tottenham was gegaan’

03 mei 2021 - 11:43

Ajax is kampioen, maar het voelt dit seizoen niet hetzelfde voor Armin en Justin. “Ik voel me wel een leeg huls,”, aldus Armin. “Het feit dat je niet in het stadion mag zitten, zorgt wel voor een heel surreëel beeld.”

“Een beetje een lege titel qua beleving”, legt Justin uit. Misschien ook omdat het zo makkelijk is gegaan. Het voelt wat minder belangrijk dit jaar.” Het voelt dit seizoen dan misschien minder speciaal, aan de uitzinnige hoofdtrainer ligt dit in elk geval niet volgens Armin. “Ik vind Ten Hag echt een prachtvent. Ik vind het mooi hoe hij af en toe een beetje knorrig is tegen de media, maar als er iets te vieren moet worden, staat hij vooraan.”

“Ik vind het zo heerlijk hoe hij staat te dansen met die spelers. Hij is gewoon een heerlijke verdwaalde provinciaal die helemaal zijn draai in Amsterdam heeft gevonden”, aldus Armin. De Tukker verlengde onlangs zijn contract bij Ajax. “Ik ben heel blij dat hij verlengd heeft”, zegt Armin. Feyenoord-fan Justin is iets minder enthousiast: “Ik snap ook wel waarom de rest van Nederland daar minder blij mee was. Ik had het niet erg gevonden als hij naar Tottenham was gegaan.”

Een belangrijke speler dit seizoen was Dušan Tadić. Armin is heel blij met de Servische aanvaller: “Tadić heeft wat je als Ajacied al jaren wilde: iemand die weet wanneer je even moet zuigen, wanneer je even moet liggen en wanneer je even het tempo uit het spel moet halen. Dat heeft Ajax eigenlijk nooit gehad tot zijn komst.”