PSV zoekt middenvelder: ‘Pröpper of Veerman, waarom niet allebei?’

30 april 2021 - 18:19

In de nieuwe Peesjevee Podcast bespreken Rik, Mascha en Guus naast het nieuws over de lege tribunes komende weken ook de interesse van PSV in Joey Veerman en Davy Pröpper.

“Als Joey Veerman zijn prijs van twaalf miljoen euro naar ongeveer zes miljoen zakt, waarom haal je dan niet Veerman en Pröpper? Pröpper heeft toch geen restwaarde meer”, stelt Rik. Mascha en Guus zien toch liever alleen Pröpper terugkeren, “die heeft de ervaring en weet hoe PSV werkt.”

Pröpper vertrok aan het begin van het seizoen 2017/2018 voor 15 miljoen euro na drie seizoenen bij de Eindhovenaren. Hij speelde 89 wedstrijden in de hoofdmacht en scoorde daarin 22 keer. Tevens won hij twee keer de Johan Cruijff Schaal en één keer de Eredivisie. “Het is wachten welke keuze PSV gaat maken, maar eerst moeten er spelers verkocht worden.”

Luister de gehele Peesjevee Podcast terug op je favoriete podcastplayer!