Herkenbaarheid gezocht in Den Haag: ‘Hij is één van ons’

29 april 2021 - 22:34

Door de bestuurlijke chaos zou je bijna vergeten dat ADO Den Haag volgend seizoen waarschijnlijk in de Keuken Kampioen Divisie speelt. Om zo snel mogelijk weer terug te komen op het hoogste niveau, stelt Joop Buyt een spits voor. “Thomas Verheydt willen we dolgraag in Den Haag hebben”, begint Joop enthousiast.

“Verheydt heeft het hartstikke goed gedaan bij Almere City. Ik wil die jongen gewoon bij ADO hebben.” ADO-supporter Joop, vervanger van vakantieganger Berry, mist namelijk de Haagse jongens in de selectie. In het begin van het seizoen vertrokken de pure Hagenezen Tom Beugelsdijk, Aaron Meijers en Lex Immers. Hoewel Meijers verhuurd wordt en na dit seizoen nog terug zou kunnen keren, geldt dit niet voor de twee andere Hagenezen.

Er bestaat volgens Joop geen twijfel over het feit dat Verheydt wel oren heeft naar een transfer. “Ik weet 100 procent zeker dat Verheydt dolgraag naar ADO Den Haag wil. Weet je wat het is? Thomas Verheydt is gewoon een Hagenees, een echte Den Haag-supporter, hij stond op Midden-noord en hij is één van ons. “

Luister hier de nieuwste Powel en Van Velsum