‘Gravenberch is voor mij de speler van het jaar’

29 april 2021 - 22:30

Aan wie heeft Ajax de aanstaande titel te danken? Met deze vraag opent Christian in de Pantelic Podcast de discussie over de Ajacied van het jaar. “Ik wil Tadic zeggen, maar ik wil ook Ten Hag zeggen”, begint Resley.

“Heel veel mensen zeggen over Ten Hag: ‘Het is geen Ajax-trainer.’ Dat hoor ik nog steeds wel eens, maar ik vind dat Ten Hag heel veel heeft bijgedragen hoor.” Daarnaast beseft Resley, en dat met veel andere Ajacieden samen, dat de club dit seizoen wederom veel aan Tadic te danken heeft. “Tadic man, kom op zeg. Zelfs als hij niet in de wedstrijd zit is hij alsnog echt waardevol voor ons. Dat is echt ongelofelijk.”

Dat de Servische aanvoerder van de Amsterdammers dit seizoen het meest waardevol is geweest voor zijn ploeg, is voor Christian geen vraag. Toch ziet hij een andere speler als speler van het jaar. “Ik vind Tadic natuurlijk ook het meest waardevol, maar de speler van het jaar is voor mij Gravenberch. Ik vind het fantastisch dat hij op deze leeftijd zo belangrijk is. En ja, er waren ook fases waarin hij minder was. Maar als je naar het hele seizoen kijkt, is het echt fantastisch”, besluit Christian.