‘Vlahović naar Dortmund lijkt me geen gekke gedachte’

26 april 2021 - 17:13

“Dusan Vlahović was de afgelopen weken fantastisch in vorm. De machine is op stoom, de motor is gaan draaien”, vertelt Wesley enthousiast in Lo Stadio over de 21-jarige aanvaller. “Ik denk dat hij bij de hele Italiaanse top terecht kan.”

“De Servische spits werd laatst voorzichtig gelinkt aan Juventus, omdat die ook zitten te twijfelen wat ze met Álvaro Morata gaan doen”, gaat Wesley verder. “Maar het zou me ook niet verbazen als Vlahović naar een andere topclub in Europa zou gaan. Na Haaland heeft hij de beste statistieken, onder de jonge voetballers. Vlahović naar Dortmund lijkt me ook geen gekke gedachte.”

Wesley is ook enthousiast over de Argentijnse Rodrigo de Paul, die voor middenmoter Udinese speelt: “Hij leidt Udinese gewoon naar die 2-4 overwinning bij Benevento”, voegt toe. “Ook voor deze Serie A-speler verwachten de mannen van Lo Stadio een transfer.

“Nu Watford weer op het hoogste niveau speelt, is er waarschijnlijk weer een grote ruilactie deze zomer. De beste spelers van Udinese gaan naar Watford, en de spelers die ze bij Watford niet meer hoeven te hebben gaan dan richting Udinese”, denkt Willem.

Luister hier de nieuwste Lo Stadio