‘Ik heb bij Berghuis het idee dat er een stekkertje loszit’

26 april 2021 - 15:03

Het was weer een speelronde vol topteams, maar ook genoeg slechtspelende teams. “Het is echt een elftal van niks. Ze spelen zonder zelfvertrouwen, en daar zijn ze zich ook bewust van”, aldus Armin Atabaki over VVV. PSV deed het daarentegen wederom goed, tegen FC Groningen. “PSV blijft gewoon winnen”, bewondert Justin Kevenaar.

Maar de mannen van BORD OP SCHOOT zijn vooral teleurgesteld in Feyenoord. “Het seizoen gaat op een fiasco uitdraaien”, denkt Armin. “Het voetbal is er ook niet beter op geworden. Je hebt niks om je dit seizoen aan vast te houden.” Vitesse speelde 0-0 in de Kuip. “Vitesse had betere kansen dan Feyenoord. Als Feyenoord zijnde moet je Europees voetbal kunnen halen”, vindt Justin.

In de 75e minuut kreeg Steven Berghuis rood. “Hij had wel zelf gezegd dat het terecht was, dat hij wist dat hij de Sjaak was. Hij heeft elk jaar zo’n moment, dat is heel erg zonde. De Kuip was ook gefrustreerd”, zegt Justin. Armin laat er geen gras over groeien: “Die overtreding was geen ongelukkige tackle. Ik heb bij Berghuis het idee dat er af en toe een stop losslaat in zijn hoofd, dat er een stekkertje loszit.” De linksbenige Rotterdammer staat een schorsing te wachten. Zonde, want: “Er is niemand zo belangrijk voor zijn club als Berghuis voor Feyenoord”, vindt Justin.