‘Als de Super League erdoor gedrukt was, had Ajax mee willen doen’

22 april 2021 - 15:30

Als de Super League erdoor gekomen was, had Ajax er een plek in willen hebben. Dat concluderen Lars, Christian en Resley in de laatste Pantelic Podcast. “Ajax wilde gewoon de deur open houden”, aldus Christian over de het statement van Ajax.

Aanvankelijk wilden de Amsterdammers niet reageren op de nieuwe gesloten competitie, terwijl clubs als FC Porto en Borussia Dortmund al hun afkeer hadden laten blijken. “Waarom doet Ajax dit niet?! Ik wil dat mijn club zich uitspreekt tegen deze debiele actie”, vertelt Lars geschrokken over zijn ervaring.

Uiteindelijk werd de reactie van Ajax met open armen ontvangen, maar een kritische bleek wierp vraagtekens op bij Lars. “Dit is geen keiharde uitspraak tegen de Super League en het zwakke vind ik: De volgende dag klapt de competitie in een en dan komt Ajax met een lacherig tweetje. Als de Super League erdoor gedrukt was, had Ajax gewoon mee willen doen”, sluit Resley af.