Martis over stap naar Slovenië: ‘Ging van uitzichtloze situatie bij Sparta naar driejarig contract’

16 april 2021 - 21:57

In de nieuwe WereldPod spreken Trevor Wagener en Sjors Grol met Bradley Martis onder andere over zijn stap naar de Sloveense club NK Celje. “Ik denk dat als de mensen uit Nederland hier naar het voetbal zouden kijken dat ze verrast zullen zijn over het niveau.”

“Mijn blessure duurde langer dan men verwachtte. In totaal ben ik er één jaar en acht maanden uit geweest en toen ik terug kwam was ik keuze nummer drie”, vertelt Martis over zijn situatie bij Sparta.

Hij vertrok uiteindelijk naar NK Celje de Sloveens kampioen van het seizoen 19/20, echter vecht de club dit jaar tegen degradatie. “Het gaat allemaal zo snel hier, wanneer een team twee of drie seizoenen geen kampioen wordt, worden er wat centen ingepompt en dan gaat het weer lopen. Wij hebben dit jaar wat dubieuze transfers gedaan, onze beste drie spelers vertrokken en er is niets bijgekomen van hetzelfde niveau”, vertelt Martis aan Trevor en Sjors. Op de vraag of hij het nog goed ziet komen zegt de verdediger: “Ik heb er een hard hoofd in.”

Luister de gehele WereldPod-aflevering terug op je favoriete podcastplayer!