Verbazing over Antonucci-hype: ‘Hebben ze zijn wedstrijden wel gezien!?’

15 april 2021 - 16:17

Met een groot stuk schitterde Francesco Antonucci afgelopen week in Voetbal International. “Als Antonucci vertrouwen krijgt van Slot heeft Feyenoord goud in handen”, is de lyrische kop boven het verhaal. Tot verbazing van Lars, die zich totaal niet kan vinden in het enthousiasme rondom de spelmaker van FC Volendam.

“Hij speelt een veel minder seizoen dan vorig seizoen”, steekt Lars van wal in de nieuwste aflevering van Powel en Van Velsum. “De berichtgeving rondom hem is alsof hij straks de spelmaker van Feyenoord moet zijn. Op basis van vorig seizoen is dat begrijpelijk, toen was het fenomenaal, maar dit seizoen is het echt een stuk minder.”

Allergie
Antonucci heeft dit seizoen last van zijn luchtwegen als gevolg van een allergische reactie. “Dat hoor je dan altijd pas later en zal een van de oorzaken zijn”, gaat Lars verder. “Maar ik snap niet waarom ze zo over hem schrijven. Hebben ze zijn wedstrijden wel gezien!?”

Luister nu de nieuwste Powel en Van Velsum