Wie vervangt Rensch in Rome? ‘Denk dat Ten Hag voor Klaiber kiest’

13 april 2021 - 16:09

Ajax moet het in Rome stellen zonder de geschorste Devyne Rensch, in nieuwste editie van de Pantelic Podcast bespreken Resley en Christiaan de mogelijke vervanger van het achttienjarige toptalent. “Ik denk dat Ten Hag voor Klaiber kiest”, vertelt Christian.

Door het ijzersterke optreden van Rensch is Noussair Mazraoui behoorlijk in de vergetelheid geraakt, maar de international van Marokko is bijna weer hersteld van zijn oogblessure. “Er wordt over gesproken dat hij misschien in de bekerfinale alweer kan spelen. Hij traint momenteel met een bril”, klinkt het enthousiast uit Christian’s mond. Nous kwam dit seizoen pas tot 15 Eredivisie-wedstrijden voor Ajax, waarin hij één assist gaf.

Sean Klaiber kwam voor een zak met geld over uit Utrecht en lijkt de logische vervanger voor Rensch. Resley prefereert Jurriën Timber boven Klaiber, wat zou betekenen dat Perr Schuurs zich op mag gaan maken voor een basisplaats. Zelfs de naam van Edson Álvarez valt in de rechtsbackdiscussie.

Luister hier de hele aflevering