Degradatiekraker als wedstrijd van het jaar!

13 april 2021 - 10:05

Speelronde 29 was een “leuk voorafje voor wat de eindstreep nog kan brengen”, aldus Justin Kevenaar. Hij en Armin Atabaki bespraken in deze aflevering van Bord op Schoot de zakelijke overwinningen van AZ, PSV en Ajax, maar ook de blunders van Feyenoord, Fortuna en Willem II. 

Feyenoord won dit weekend dan wel van Utrecht, maar “zonder Berghuis is het niet veel”, vindt Armin. “Stel je eens voor dat je geen Berghuis zou hebben, dan ga je met dit team richting 2010-achtige triestigheid”, voegt Justin toe. ”Toch kan het, dankzij de nalatigheid van Vitesse, er veel rooskleuriger uit gaan zien in Rotterdam-Zuid!”

Speelronde 29 bracht gelukkig ook veel moois. Volgens Armin was Fortuna-Emmen de “wedstrijd van het jaar”, en heeft VVV tegen PSV “een wereldprestatie geleverd.” Ook konden we Robben weer zien schitteren. Armin is jaloers op de teamgenoten van de nummer 10: “ik denk dat een El Hankouri denkt van: potverdomme, ik zit wel met die man in een elftal.” De speler van deze week verklappen we nog niet, maar één hint: “het is de man met de mooiste tweede naam van de hele Eredivisie.” 

Luister de hele Bord op Schoot-aflevering terug op je favoriete podcastplayer!