FC Betting Zalige Zondag PL Bets: West Ham United – Wolverhampton Wanderers

27 september 2020 - 12:28

In de #OntslagWatch is hij een van de hoofdrolspelers en vandaag mogen zijn mannen aantreden tegen Wolverhampton Wanderers. Zelf zal David Moyes de grote afwezige zijn na een positieve testuitslag op COVID-19. West Ham United staat na 2 wedstrijden nog altijd op nul punten. The Hammers verloren de eerste wedstrijd met 0-2 van Newcastle en in de tweede speelronde verloren ze met 2-1 van Arsenal. Wolverhampton won in de eerste speelronde met 2-0 van Sheffield United waarna ze een week later met 1-3 verloren van Manchester City. Zal West Ham vandaag haar eerste punten gaan pakken?

1X2

Als we naar de datamodellen kijken, dan is de uitploeg een lichte favoriet om deze wedstrijd te winnen. Wolverhampton krijgt 39% voor de winst, daar waar West Ham het moet doen met 33% kans. Dit betekent dus ook 61% kans dat Wolverhampton niet gaat winnen. Met een odd van 1,79 op 1X is dit de valuebet van deze wedstrijd. Mocht je toch geloven in een overwinning voor Wolverhampton, dan staat daar een mooie quotering van 2,1 keer je inzet voor.

#TeamBTTS

Gaan we kijken naar vorig seizoen, dan was #TeamBTTS in een euforische stemming na 63% van de thuiswedstrijden van West Ham. Dit had er vooral mee te maken dat West Ham slechts in 3 thuiswedstrijden (16%) de nul wist te houden. De both teams to score weddenschap was goed in 58% van de uitwedstrijden van Wolves. Beide teams hebben iemand met een neusje voor de goal binnen de selectie (Antonio & Jimenez), dus het kan zeker interessant zijn om gebruik te maken van de 1.86 odd voor BTTS. Denk je toch dat een van beide teams niet gaat scoren? Dan staat er een odd van 1.90 voor je klaar bij BTTS No.

Over/Under

Vorig seizoen vielen er gemiddeld 2,39 doelpunten in wedstrijden van Wolverhampton. Bij West Ham lag dit gemiddelde hoger, namelijk 2,92. Dit heeft bij West Ham vooral te maken met de doelpunten tegen. Er worden bij deze wedstrijd weinig doelpunten verwacht door de bookies, want een over 2.5 goals weddenschap krijgt een quotering van 2.10. Een cornerbet is niet aan te raden bij deze wedstrijd. Hiervoor zijn de statistieken van beide teams simpelweg te wisselvallig. Als we kijken naar kaarten, is er 1 statistiek die opvalt. Wolverhampton was vorig seizoen een van de teams die gemiddeld gezien de meeste kaarten zag in een wedstrijd, maar dan voor de tegenstander. In wedstrijden van de Wolves gaf de scheids gemiddeld 2.39 kaarten aan de tegenstander. West Ham kreeg er gemiddeld 1.71 per wedstrijd, dus je zou een poging kunnen wagen op ‘Over 1.5 teamcards West Ham’ voor 1.79. 


Ben je benieuwd naar onze preview op 3 andere PL wedstrijden, waaronder die van City, Liverpool en Arsenal? Check dan de podcast van dit weekend

Foto: Focus Images/Soccrates