1 minuut

Een daverend succes was het, toen Yordi op Twitter de hashtag #TheFirstEightOfMoyes introduceerde. Het bijzonder lastige programma tot de kerst voor nieuwbakken West Ham-trainer David Moyes leidde tot veel discussie. Met onder andere Chelsea, Manchester City en tweemaal Arsenal op het programma is het nog maar de vraag hoeveel punten West Ham gaat halen onder de nieuwe coach.

 

Met een matig trackrecord de afgelopen jaren (Manchester United-, Real Sociedad- en Sunderland-supporters weten daar alles van) is de discussie rondom de coach nu dus echt losgebarsten. Bijna 300 mensen namen de moeite om door te geven hoeveel punten de coach zou halen in zijn eerste 7 wedstrijden, en of hij in de strijd om de EFL Cup met West Ham doorgaat, of uitgeschakeld wordt tegen Arsenal.

Na elke wedstrijd van West Ham zullen we hier bijhouden welke deelnemers nog kans maken op de mooie prijzen (deze volgen zsm!). Ook zal er in de reguliere FCBuitenland natuurlijk aandacht zijn voor #TheFirstEightOfMoyes door Yordi en Jean-Paul.

De lijst met deelnemers is als volgt:

MEDIUM NAAM PUNTEN BEKER
TWITTER JWKev 8 Uit
TWITTER Kokje6 8 Uit
TWITTER dijkstrarichard 8 Uit
TWITTER lepublicenemee 8 Uit
TWITTER Julianrdb 8 Uit
TWITTER HugodeGekste 8 Uit
TWITTER Marcel_2202 8 Uit
TWITTER lucbij 8 Door
TWITTER GlennVuurboom 8 Door
TWITTER woutvelthuis 8 Uit
TWITTER MarcoAjax13 8 Door
TWITTER tomawassink 8 Uit
TWITTER Danielstruik 8 Uit
TWITTER alaphilipcocu 8 Uit
TWITTER Kees_deGroot 8 Uit
TWITTER BBVenlo 8 Uit
TWITTER frankznbroer 8 Door
FB Bas den Besten 8 Uit
FB Niels Kranenburg 8 Uit
TWITTER Aryeh Loeb Haalt 8 wedstrijden niet

 

In de #FCBuitenland van maandag 6 november gingen Yordi en Jean-Paul al uitgebreid in op het ontslag van Slaven Bilic en de aanstelling van David Moyes als coach van The Hammers: